OJ Automation kommer og trimmer virksomhedsudstyret

24. september 2015 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

OJ Automation har flere end 30 års erfaring, når det handler om at rådgive virksomheder, når der skal vælges tekniske løsninger på avancerede automationskomponenter og procesudstyr til en lang række industrielle og procestekniske områder.

Efter godt to års tilløb er Oluf Jürgensen i gang med OJ Automation.

Efter godt to års tilløb er Oluf Jürgensen i gang med OJ Automation.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har et samarbejde med blandt andre Sønderborg Forsyning, Sønderborg Fjernvarme og Aros i Aabenraa”, siger Oluf Jürgensen til SønderborgNYT. Han er manden bag OJ Automation, som har adresse i Broager.

Virksomheden har et strategisk samarbejde med Siemens og kan derfor sige præcis, hvikle Siemensløsninger, der er de helt rigtige til hver enkelt virksomhed.

“Det er vigtigt for os, at vi sætter og grundigt ind i kundens behov, så vi finder en helt rigtige løsning”, siger Oluf Jürgensen. Det er let at købe udstyr, som kan meget mere end det, der er brug for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Energioptimering

“Et velfungerende produktions- og procesanlæg er en forudsætning for en tilfredsstillende produktion”, siger Oluf Jürgensen. I samarbejde med sine underleverandører kan han tilbyde dig og din virksomhed en energioptimering.

Det er også muligt at lave serviceaftaler og meget andet.

Læs hjemmesiden HER og se, hvad OJ Animation kan gøre for dig.

 

25. april 2024 112, Sønderborg

Brand i grillbaren Hos Jesper

25. april 2024 112

Onsdag aften ved 23-tiden var der brand i grillbaren Hos Jesper tæt ved Rutebilstationen. “Der var nogle unge gutter, som havde ringet til mig og sagt, at det røg fra grillbaren, så jeg skyndte mig herhen”, siger Jesper Sørensen til SønderborgNYT. Da han åbnede døren væltede røgen ud og han skyndte sig at lukke igen […]

Læs mere...