OJ Automation kommer og trimmer virksomhedsudstyret

24. september 2015 Broager

OJ Automation har flere end 30 års erfaring, når det handler om at rådgive virksomheder, når der skal vælges tekniske løsninger på avancerede automationskomponenter og procesudstyr til en lang række industrielle og procestekniske områder.

Efter godt to års tilløb er Oluf Jürgensen i gang med OJ Automation.

Efter godt to års tilløb er Oluf Jürgensen i gang med OJ Automation.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har et samarbejde med blandt andre Sønderborg Forsyning, Sønderborg Fjernvarme og Aros i Aabenraa”, siger Oluf Jürgensen til SønderborgNYT. Han er manden bag OJ Automation, som har adresse i Broager.

Virksomheden har et strategisk samarbejde med Siemens og kan derfor sige præcis, hvikle Siemensløsninger, der er de helt rigtige til hver enkelt virksomhed.

“Det er vigtigt for os, at vi sætter og grundigt ind i kundens behov, så vi finder en helt rigtige løsning”, siger Oluf Jürgensen. Det er let at købe udstyr, som kan meget mere end det, der er brug for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Energioptimering

“Et velfungerende produktions- og procesanlæg er en forudsætning for en tilfredsstillende produktion”, siger Oluf Jürgensen. I samarbejde med sine underleverandører kan han tilbyde dig og din virksomhed en energioptimering.

Det er også muligt at lave serviceaftaler og meget andet.

Læs hjemmesiden HER og se, hvad OJ Animation kan gøre for dig.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...