OJ Electronics scorer på el- og varmeforbruget

3. juli 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Endnu en gang har OJ Electronics reduceret el- og varmeforbruget i virksomheden. Elforbruget er reduceret med 4,3 % i forhold til 2012/13 og varmeforbruget med 13,4 %, delvist takket være den milde vinter.projectzero

Siden virksomheden blev ZEROcompany og begyndte at måle i 2010, er elforbruget reduceret med 21,2 %, og varmeforbruget er faldet med 21,9 %.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Damsgaard, adm. direktør, er meget glad for resultatet:

– På OJ Electronics tænker vi Cleantech fra alle vinkler. Produkterne vi udvikler og producerer er designet til at spare energi, der hvor de bliver installeret, og vi optimerer vores produktionsprocesser for at sikre, at de er så energibesparende som muligt. Så det giver meget mening, at vi også fokuserer internt på energibesparende initiativer.

Faktum er, at det overordnede elforbrug for virksomheden nu er på samme niveau, som det var i 2007, på trods af at OJ Electronics’ bygningsareal er vokset med 1.400 m2 de seneste syv år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har ikke lavet store investeringer i år, men høster i stedet for alle fordele af de mange initiativer og investeringer vi har lavet siden 2010,” forklarer Henrik Laue, intern CleanTech ansvarlig hos OJ Electronics. “Vi har installeret energibesparende lys-anlæg i produktionen, og vi forventer at spare 30-40 % på elforbruget på grund af disse lys.

Den næste store investering er ved at blive testet – at skifte alle lys i udviklingsafdelingen til LED lys.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Når de er testet, er planen, at få dem installeret i år, siger Henrik Laue.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 112, Gråsten

To natteture for Brand og Redning

18. maj 2021 112

Natten til tirsdag måtte brandvæsnet ud på to ture – og den første var til Imerco i Gråsten, hvor der var gang i brandalarmen ved midnatstid. “Vi var indenfor og kigge os omkring, men der var intet galt”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Klokken 00:24 kom der gang i den automatiske […]

Læs mere...