OK-Klubben kørte børnefamilier til Legoland

28. august 2014 Frivillige
Omsorgsklubben OK-Sønderborg besøgte forleden igen  Legoland med enlige fædre og mødre med børn, som ikke selv kan komme på udflugter.
Her er der en pause undervejs på køreturen. Foto: OK-Klubbem

Her er der en pause undervejs på køreturen. Foto: OK-Klubbem

– Vi var denne gange 42 deltagere hvor af 25 var børn i forskellige aldre. I juni var vi 62 afsted og denne gang havde OK-klubben fået bevilliget 15.000 kr. fra de såkaldte §18 midler fra Sønderborg Kommune og Dybbøl Turist havde sponsoreret bussen, siger formand Steen Asmussen.
– Det var en rigtig dejlig tur med mange glade børn og forældre. Som tidligere holdt vi rast ved Hylkedal hvor der var kaffe/kage til de voksne og sodavand til børnene samt en lille slikpose. I Legoland fik de det store ta´selv bord i Familien Restauranten. Alt hvad du kan spise og drikke og til dessert skulle de selv lave is med krymmel fra 2 stk soft ice maskiner. Det var dejligt at se de mange glade børn som var i Legoland for første gang, siger han.
Artiklen fortsætter under annoncen

Det er 3. gang at Omsorgsklubben har arrangeret sådan en tur til Legoland.
OK-klubben tager sig af alle fra 3-101 år, men mest den ældre generation.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...