OK-Klubben kørte børnefamilier til Legoland

28. august 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler
Omsorgsklubben OK-Sønderborg besøgte forleden igen  Legoland med enlige fædre og mødre med børn, som ikke selv kan komme på udflugter.
Her er der en pause undervejs på køreturen. Foto: OK-Klubbem

Her er der en pause undervejs på køreturen. Foto: OK-Klubbem

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi var denne gange 42 deltagere hvor af 25 var børn i forskellige aldre. I juni var vi 62 afsted og denne gang havde OK-klubben fået bevilliget 15.000 kr. fra de såkaldte §18 midler fra Sønderborg Kommune og Dybbøl Turist havde sponsoreret bussen, siger formand Steen Asmussen.
– Det var en rigtig dejlig tur med mange glade børn og forældre. Som tidligere holdt vi rast ved Hylkedal hvor der var kaffe/kage til de voksne og sodavand til børnene samt en lille slikpose. I Legoland fik de det store ta´selv bord i Familien Restauranten. Alt hvad du kan spise og drikke og til dessert skulle de selv lave is med krymmel fra 2 stk soft ice maskiner. Det var dejligt at se de mange glade børn som var i Legoland for første gang, siger han.
Artiklen fortsætter under annoncen

Det er 3. gang at Omsorgsklubben har arrangeret sådan en tur til Legoland.
OK-klubben tager sig af alle fra 3-101 år, men mest den ældre generation.
25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...