OK-Klubben kørte børnefamilier til Legoland

28. august 2014 Frivillige
Omsorgsklubben OK-Sønderborg besøgte forleden igen  Legoland med enlige fædre og mødre med børn, som ikke selv kan komme på udflugter.
Her er der en pause undervejs på køreturen. Foto: OK-Klubbem

Her er der en pause undervejs på køreturen. Foto: OK-Klubbem

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi var denne gange 42 deltagere hvor af 25 var børn i forskellige aldre. I juni var vi 62 afsted og denne gang havde OK-klubben fået bevilliget 15.000 kr. fra de såkaldte §18 midler fra Sønderborg Kommune og Dybbøl Turist havde sponsoreret bussen, siger formand Steen Asmussen.
– Det var en rigtig dejlig tur med mange glade børn og forældre. Som tidligere holdt vi rast ved Hylkedal hvor der var kaffe/kage til de voksne og sodavand til børnene samt en lille slikpose. I Legoland fik de det store ta´selv bord i Familien Restauranten. Alt hvad du kan spise og drikke og til dessert skulle de selv lave is med krymmel fra 2 stk soft ice maskiner. Det var dejligt at se de mange glade børn som var i Legoland for første gang, siger han.
Artiklen fortsætter under annoncen

Det er 3. gang at Omsorgsklubben har arrangeret sådan en tur til Legoland.
OK-klubben tager sig af alle fra 3-101 år, men mest den ældre generation.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...