OK-tankstationen i Guderup lukkes i en periode

18. januar 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

OK-tankstationen i Guderup står overfor en modernisering.

Derfor vil benzin- og dieselstanderne være lukkede i den periode, byggeriet står på. Kunder henvises i perioden til OK-stationerne i Augustenborg.

Brugere af OK-tankstationen på Østergade i Guderup kan se frem til et mere moderne anlæg. Mandag i uge fire påbegyndes en større modernisering af stationen, og det danske energiselskab forventer, at der vil være lukket for ‘hanerne’ i fire uger.

OK har i alt mere end 660 tankstationer i landet, og i de fire uger, hvor moderniseringen er i gang, er der heldigvis flere alternativer i nærheden. Brugsforeningen Als & Sundeved driver flere OK-stationer i området.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi beklager selvfølgelig den ulejlighed, lukningen giver i perioden. OK er godt repræsenteret på Als og vi henviser til stationerne i Augustenborg samt i Nordborg og Fynshav, som er de nærmeste alternativer til Guderup,” siger Per Aagaard Ernst, distriktschef i OK.

22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...