Ole Stenshøj: Vigtigt vi finder den rigtige direktør til Vækstrådet

5. september 2014 Erhverv

Den konservative formand for Erhvervsudvalget Ole Stenshøj tror fuldt og fast, at planen med et vækstråd i Sønderborg er den helt rigtige.

Ole Stenshøj vil have professionelle til at finde den nye Vækstråds-direktør.

Ole Stenshøj vil have professionelle til at finde den nye Vækstråds-direktør.

  • De menige medarbejdere fra SET bliver flyttet over i den nye ramme, siger Ole Stenshøj til SønderborgNyt. Hvem, der skal være direktør, er endnu ikke afklaret.

  • Jeg vil gøre mit til, at der sker en professionel rekruttering, så vi får en med de helt rigtige kompetencer, siger Ole Stenshøj. Når han mødes med bestyrelsen i Vækstrådet, finder han ud af, om hans bestyrelses-kolleger også synes, det er vigtigt at finde en helt rigtige person til det job, der skal løfte Sønderborg op på Dansk Industris næste rangliste.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis de er enige, så bliver det sådan, at stillingen besættes – og ikke ved at man finder en i et af Vækstrådsmedlemmernes netværk.

  • Omkring iFabrikken, der også skal give udvikling, vækst og arbejdspladser kan jeg kun sige, at den skal flytte i andre lokaler. Det er det eneste, der kan siges lige nu, siger Ole Stenshøj.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...