Ole Stenshøj: Vigtigt vi finder den rigtige direktør til Vækstrådet

5. september 2014 Erhverv

Den konservative formand for Erhvervsudvalget Ole Stenshøj tror fuldt og fast, at planen med et vækstråd i Sønderborg er den helt rigtige.

Ole Stenshøj vil have professionelle til at finde den nye Vækstråds-direktør.

Ole Stenshøj vil have professionelle til at finde den nye Vækstråds-direktør.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • De menige medarbejdere fra SET bliver flyttet over i den nye ramme, siger Ole Stenshøj til SønderborgNyt. Hvem, der skal være direktør, er endnu ikke afklaret.

  • Jeg vil gøre mit til, at der sker en professionel rekruttering, så vi får en med de helt rigtige kompetencer, siger Ole Stenshøj. Når han mødes med bestyrelsen i Vækstrådet, finder han ud af, om hans bestyrelses-kolleger også synes, det er vigtigt at finde en helt rigtige person til det job, der skal løfte Sønderborg op på Dansk Industris næste rangliste.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis de er enige, så bliver det sådan, at stillingen besættes – og ikke ved at man finder en i et af Vækstrådsmedlemmernes netværk.

  • Omkring iFabrikken, der også skal give udvikling, vækst og arbejdspladser kan jeg kun sige, at den skal flytte i andre lokaler. Det er det eneste, der kan siges lige nu, siger Ole Stenshøj.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...