Ole Tønder hjælper virksomheder til at sælge mere

15. februar 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Små og mellemstore virksomheder, der sælger for lidt eller måske vil gøre relationerne til deres kunder bedre, kan få hjælp fra Ole Tønder, der sidste sommer startede firmaet O.T. Kommerciel Support.

“Fra dag ét har min målgruppe været de små og mellemstore virksomheder, der ikke har ressourcer til at udvikle kommunikationsområdet”, siger Ole Tønder til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Virksomhederne kan hyre Ole Tønder på timebasis eller i en aftalt periode ligesom han kan hyres ind til at gennemføre et kommunikationsprojekt.

I orienterinsløb og sit job finder Ole Tønder målet og klarer vejen frem til det.

Kommunikationsmanden er klar med en god forklaring på, hvorfor virksomhederne skal hyre ham:

“Virksomhederne skal gøre det, som de er gode til og så kan jeg lave analysearbejdet, der sikrer dem bedre salg”, siger han.

Ole Tønder har flere kunder. Blandt andet er han i gang med at arrangere en international konference og der er klienter, som han hjælper med salg.

“Jeg har faktisk mange og lærerige opgaver”, siger Ole Tønder og fortæller, han taler perfekt spansk.

“Jeg har boet i Spanien i syv år, hvor jeg var sælger for Vestas, så jeg vil påstå, jeg er virkeligt god til spansk”, siger han. Vestas har også haft Ole Tønder placeret i Indien.

“I Indien skulle jeg finde nye kunder og sikre Vestas havde fremgang”.

Telefonsælger

Det er ikke alene i de lunere lande Ole Tønder har arbejdet med salg.

“Jeg har også siddet i ContactCenter Europe i de lokaler, hvor Sitel er nu, og har haft kunder i telefonen. Det var rigtigt lærerigt, fordi det handlede om at sige alting både tydeligt, klart og enkelt, så kunden forstod, hvad jeg mente”, siger Ole Tønder. Han fortæller, at kundeservice i telefon betyder, at man kan guide en kunde, der måske ikke ved meget om computer og internet på en måde, så det opståede problem, bliver løst.

“Det er en god øvelse i kommunikation”, siger han.

Værdifællesskab

Ole Tønder vil rigtigt gerne have kunder, som har en energirigtig og fremtidssikret produktion.

“Det er rigtigt godt, fordi vi så har fælles værdier. Jeg skal helst ku’ se nogle af mine egne værdier hos de kunder, jeg har, fordi det gør, det er lettere at samarbejde”, siger han.

Eget firma

Sidste sommer, hvor Ole Tønder bestemte sig for at være selvstændig, brugte han en bestemt vending.

“Jeg gør det. Jeg prøver ikke bare og ser, om det mon går, men jeg gør det”, siger han og har noteret sig fordelene ved at være herre i eget firma.

“For det første, så er det sjovt. Et gode mere er jo, at jeg selv vælger de opgaver, som jeg synes er spændende”, siger Ole Tønder.

“I min fritid er jeg orienteringsløber i Orienteringsklub Syd og det gavner mig i jobbet. Orienteringsløb handler om at finde målet og klare en række udfordringer på vejen frem til det”, siger Ole Tønder.

“Motion og frisk luft klarer tankerne, så det er også godt”, siger han.

Som flere andre i nye virksomheder, så holder Ole Tønder til hos Sønderborg Iværksætter Service.

“Så sidder jeg ikke alene hele dagen, men har andre, jeg kan snakke med”, siger Ole Tønder, der trives med mennesker omkring sig.

Hvis du ser på Ole Tønders hjemmeside OT-Kommerciel-Support.dk ser du, om han kan hjælpe din virksomhed til et bedre salg.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...