Ole W. Stenshøj: Mange offentlige job er væk

25. maj 2016 Erhverv

LOs undersøgelse af jobmarkedet i Danmark viser, der er sket et fald i antallet af arbejdspladser i Sønderborg. Faktisk er Sønderborg blandt de hårdest ramte kommuner i landet og bliver overgået af eksempelvis Aabenraa, når det handler om jobvækst. Men det er der en god forklaring på, isger erhvervsudvalgsformanden..

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

“Der er jo mange ansatte fra Augustenborg Sygehus, der nu kører til Aabenraa for at arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og når der flyttes arbejdspladser fra Sønderborg til ,Aabenraa, så giver det jo minus hos os og plus i Aabenraa”, siger den konservative formand for Erhvervsudvalget Ole W. Stenshøj.

Undersøgelsen dækker fra 2013 til og med 2015.

“Så arbejdspladserne, der forsvandt sammen med Sergentskolen tæller også nedad i den måling”, siger Ole Stenshøj til SønderborgNYT. Og de knap 400 stillinger hios NaturErhvervsstyrelsen i Augustenborg er ikke med i kabalen.

Vækstrådet er køreklarvækstråd

Efter Sønderborg Iværksætter Service så dagens lys, så er det gået rigtigt godt med iværksætteriet i Sønderborg og nu venter Erhvervsudvalget på, at Vækstrådet også kommer i omdrejninger.

“Vækstrådet har snakket med en masse virksomheder og der er lavet analyser. For mig betyder det, at scenen er sat og nu venter jeg, at der henover det kommende år kommer nogle resultater, som vi kan glæde os over”, siger erhvervsudvalgsformanden. Målet er jo, at der via Vækjstrådet skal skabes flere arbejdspladser, så ledige sønderborgensere kan få sig et regulært job.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk