Olferts Venner: Koncert med Munch og Broderskabet er flyttet

24. september 2020 Kultur

Beklager, men vi har udsat Munch og Broderskabet til lørdag den 14 november, skriver Olferts Venner til SønderborgNYT

Presset på nervesystemet blev for stort.  Ikke mindst det negative pres på Facebook. Hvis så folk da bare ville sætte sig ind i reglerne, inden de udtaler sig, tilføjer arrangørerne.

Det bliver altså først i november, at Anders Munch & Broderskabet hylder Danmarks spillemand nr. 1 – Kim Larsen – og bandet er nok det mest autentiske og velspillende orkester i sin genre i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

De tager publikum med på en musikalsk rejse gennem Kim Larsen og Gasolins enorme sangskat, krydret med anekdoter og monologer, som kun Kim Larsen mestrede.

Hvad kan du forvente?

Anders Munch vægter den rene vare. Intensitet, dynamik – og der næres dyb respekt for de traditionelle rødder i musikken.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...