Om kort tid åbner Als Revyen for billetsalget

15. november 2019 Kultur

Uden at røbe for meget kan man allerede nu slå fast, at de revyinteresserede sønderjyder kan se frem til en god og aktuel oplevelse, når Als Revyen, i den anden weekend af marts, har premiere på revyen med titlen ‘Lige til grænsen’. Tekstforfatterne arbejder lige nu intenst på at få styr på både tekster, sange og skecthes.

Inspirationen til årets revy ligger lige for – 100-året for Genforeningen. Derfor vil grænsepolitiske spørgsmål blive taget under kærlig behandling sammen med både lokale, nationale og måske internationale emner. Mon ikke Donald Trump er med for hvem ved, måske sidder han enten i Det hvide Hus eller på anklagebænken i en Rigsretssag. Og hvad med Brexit og Englands Boris. Emner er der nok af, skriver Als Revyen.

Als Revyen 2020 instrueres af Kristina Asmussen Gude-Hansen, der er kendt for sit arbejde på Det Lille Teater i Gråsten og for at beklæde formandsposten i den sønderjyske afdeling af Dansk Amatør Teaters Samvirke. Det er anden gang hun har instruktørrollen. Scenografien står Freja Oldrup for. Hun er kendt for sine tegninger i ”Æ Rummelpot”.

På scenen i Augustenborg-Hallerne vil publikum nikke genkendende til Dorthe Wiseman, Jeanett B. Meelby og Kasper Keller Petersen. Nye på scenen i 2020 er Charlotte Skade Christensen, Mia Valentin Iwersen og Páll Birgis Pálsson. De optræder til musik fra Als Revyens orkester under ledelse af Peter Buhl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allerede fra 1. december er det muligt at købe billetter til revyen, der har premiere torsdag den 12. marts og derefter spiller 13., 14. og 15. marts.

På premiereaftenen er det muligt at bestille billet med eller uden pølsebord.

Fredag og lørdag er kun for spisende gæster. Forestillingen søndag den 15. marts er uden spisning. Billetprisen er 125 kr. uden spisning og 245 kr. med pølsebord.

Går det som normalt vil en stor del af billetterne blive revet væk i løbet af december.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor er det gode råd: Vent ikke med at købe billet til sidste øjeblik.

Billetsalget sker på www.alsrevyen.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...