Områder afspærres grundet forhøjet vandstand

29. marts 2020 Samfund

Der varsles forhøjet vandstand i Sønderborg i dag og Sønderborg Kommune forventer, at det vil påvirke Sdr. Havnegade og den sydlige ende af Nørre Havnegade.

Derfor har kommunen besluttet at spærre af for trafik på Sdr. Havnegade og ved Sønderborg Slot.

Også de lokale beboere bør følge med i udviklingen af den forhøjede vandstand og Sønderborg Kommune opfordrer til, at bor man i området omkring Sdr Havnegade og den sydlige ende af Nørre Havnegade bør boligen sikres og i øvrigt holde godt øje med vandstanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det ventes, at vandstanden topper omkring middagstid og begynder at aftage fra klokken 14.30.

DMI oplyser, at årsagen til den forhøjede vandstand er, at det blæser op fra nord og nordøst i alle de danske farvande, og samtidigt også i hele Østersøen.

Herved kan Østersøens vandmasser ikke løbe op gennem de danske bælter, så vandet vil derfor ophobes i de sydlige farvande.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...