‘One Night of Queen-show’ i Alsion i 2020

4. oktober 2019 Kultur

Der venter publikum en fantastisk opvisning af musikalitet og flot show, når Gary Mullen & The Works optræder med deres anmelderroste show “One Night Of Queen” i Alsion den 3. oktober 2020 kl. 20.

Når Gary Mullen & The Works træder ind på scenen, så bliver det intet mindre end verdens bedste hyldest til rock-legenderne Queen. Deres toptunede show “One Night Of Queen er blevet rost til skyerne overalt, hvor de har spillet rundt på kloden. Og nu er turen kommet til Sønderborg, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med sig til Sønderborg har Gary Mullen en flok yderst erfarne herrer i form af gruppen The Works: Guitaristen David Brockett – som af magasinet Total Guitar er blevet udråbt til one of Scotlands’ best rock guitarists”. Med er også trommespilleren John Halliwell, Billy Moffat på bas og Malcolm Gentles på keyboards.

Billetterne FINDER DU HER

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...