‘One Night of Queen-show’ i Alsion i 2020

4. oktober 2019 Kultur

Der venter publikum en fantastisk opvisning af musikalitet og flot show, når Gary Mullen & The Works optræder med deres anmelderroste show “One Night Of Queen” i Alsion den 3. oktober 2020 kl. 20.

Når Gary Mullen & The Works træder ind på scenen, så bliver det intet mindre end verdens bedste hyldest til rock-legenderne Queen. Deres toptunede show “One Night Of Queen er blevet rost til skyerne overalt, hvor de har spillet rundt på kloden. Og nu er turen kommet til Sønderborg, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med sig til Sønderborg har Gary Mullen en flok yderst erfarne herrer i form af gruppen The Works: Guitaristen David Brockett – som af magasinet Total Guitar er blevet udråbt til one of Scotlands’ best rock guitarists”. Med er også trommespilleren John Halliwell, Billy Moffat på bas og Malcolm Gentles på keyboards.

Billetterne FINDER DU HER

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...