Onsdag er der informationsmøde om ’POWER UP’ til iværksættere i Sønderborg

31. oktober 2016 Erhverv

Sønderborg Iværksætter Service er gået sammen med de 4 sønderjyske kommuner om at tilbyde iværksætterforløbet ’Power Up’.

” Power Up er for alle der vil etablere sig som iværksætter

Artiklen fortsætter under annoncen

Målet er at de får skærpet og udviklet deres virksomheds idé. De får et fagligt og personligt kompetenceløft til at udvikle deres idé til en god forretning”, fortæller projektleder på Power Up, Majbritt Chambers.

Det er onsdag den 2.

Artiklen fortsætter under annoncen

november klokken 17.00 til 19.00 at Sønderborg Iværksætter Service er vært ved et introduktions- og informationsmøde til ’POWER UP’ på Ellegårdvej 36 og du kan tilmelde dig arrangementet ved at sende en e-mail til sis@sonderborg.dk.

Iværksætterforløbet er allerede afprøvet og testet rundt om i Region Syddanmark, hvor 60 iværksættere har været igennem det intensive forløb i Vejle, Kolding og på Sydfyn.

” Jeg startede i august 2016 på Power Up, og det har på alle måder været med til at styrke min virksomhed”, fortæller Gitte Lindholt fra Power Up holdet i Kolding, som ejer virksomheden Empower Lab og fortsætter:

” Det var så inspirerende og lærerigt både at se og høre de andres oplæg og feedback fra de kyndige konsulenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og ikke mindst at få testet sin egen virksomhedsidé og -koncept.”

Selve forløbet har stor fokus på netværk. Det at de er ligesindede iværksættere og mødes fast én gang om ugen, hvor de frit kan stille alle de spørgsmål de har og få sparring af hinanden, det styrker dem.power-up_660x330_fr1-v3_png

Om det fortæller Gitte Lindholt:

” Der har været forskellige undervisere og ikke mindst en sammensat gruppe af deltagere med forskellige produkter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi brænder alle for vores iværksætteri og at styrke hinanden. Vi har allerede planlagt at skabe et netværk efter forløbet. De bedste anbefalinger herfra”, slutter hun.

Det sønderjyske hold mødes til 14 undervisnings- og netværksdage, hvor de får adgang til et team af inspirerende undervisere med teoretisk og praktisk erfaring samt en personlig coach, som følger dem igennem hele forløbet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover de 7 undervisere har holdet tilknyttet en fast koordinator gennem de 4 måneder.

Selve forløbet afsluttes med et ’Take-off’, hvor deltagerne præsenterer deres forretningsmodel og koncept foran et panel af eksperter og får feedback til deres videre iværksætterrejse.

Hvis du har spørgsmål inden introduktions- og informationsmøde til ’POWER UP’ der afholdes på onsdag klokken 17.00 kan du ringe på telefon 81 82 45 61 eller 21 59 02 21 og du kan tilmelde dig arrangementet ved at sende en e-mail til sis@sonderborg.dk..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...