Onsdag er der informationsmøde om ’POWER UP’ til iværksættere i Sønderborg

31. oktober 2016 Erhverv

Sønderborg Iværksætter Service er gået sammen med de 4 sønderjyske kommuner om at tilbyde iværksætterforløbet ’Power Up’.

” Power Up er for alle der vil etablere sig som iværksætter. Målet er at de får skærpet og udviklet deres virksomheds idé. De får et fagligt og personligt kompetenceløft til at udvikle deres idé til en god forretning”, fortæller projektleder på Power Up, Majbritt Chambers.

Det er onsdag den 2. november klokken 17.00 til 19.00 at Sønderborg Iværksætter Service er vært ved et introduktions- og informationsmøde til ’POWER UP’ på Ellegårdvej 36 og du kan tilmelde dig arrangementet ved at sende en e-mail til sis@sonderborg.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Iværksætterforløbet er allerede afprøvet og testet rundt om i Region Syddanmark, hvor 60 iværksættere har været igennem det intensive forløb i Vejle, Kolding og på Sydfyn.

” Jeg startede i august 2016 på Power Up, og det har på alle måder været med til at styrke min virksomhed”, fortæller Gitte Lindholt fra Power Up holdet i Kolding, som ejer virksomheden Empower Lab og fortsætter:

” Det var så inspirerende og lærerigt både at se og høre de andres oplæg og feedback fra de kyndige konsulenter. Og ikke mindst at få testet sin egen virksomhedsidé og -koncept.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Selve forløbet har stor fokus på netværk. Det at de er ligesindede iværksættere og mødes fast én gang om ugen, hvor de frit kan stille alle de spørgsmål de har og få sparring af hinanden, det styrker dem.power-up_660x330_fr1-v3_png

Om det fortæller Gitte Lindholt:

” Der har været forskellige undervisere og ikke mindst en sammensat gruppe af deltagere med forskellige produkter. Vi brænder alle for vores iværksætteri og at styrke hinanden. Vi har allerede planlagt at skabe et netværk efter forløbet. De bedste anbefalinger herfra”, slutter hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sønderjyske hold mødes til 14 undervisnings- og netværksdage, hvor de får adgang til et team af inspirerende undervisere med teoretisk og praktisk erfaring samt en personlig coach, som følger dem igennem hele forløbet. Udover de 7 undervisere har holdet tilknyttet en fast koordinator gennem de 4 måneder.

Selve forløbet afsluttes med et ’Take-off’, hvor deltagerne præsenterer deres forretningsmodel og koncept foran et panel af eksperter og får feedback til deres videre iværksætterrejse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du har spørgsmål inden introduktions- og informationsmøde til ’POWER UP’ der afholdes på onsdag klokken 17.00 kan du ringe på telefon 81 82 45 61 eller 21 59 02 21 og du kan tilmelde dig arrangementet ved at sende en e-mail til sis@sonderborg.dk.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk