Onsdag er der Serie 1 fodbold: Egen UI tager imod Broager UI

18. august 2020 Kultur

Det er ikke hverdagskost med lokalopgør i fodboldens serie 1. Men onsdag aften finder det andet lokalopgør – indenfor tre dage – sted på Linak Arena. I søndags tørnede Egen UI og Gråsten Boldklub sammen, samme sted, med en hjemmesejr på 6-2 som resultat.

Onsdag aften klokken 19 fløjtes kampen mod lokalrivalerne fra Broager UI i gang. Og lokalopgør lever jo deres helt eget liv med masser af intensitet til følge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Broager er nyoprykket i serie 1, de overtog jo pladsen i denne række efter FC Sønderborg, der tidligere i år lukkede ned for deres seniorafdeling, skriver Egen UI i en pressemeddelelse.

Broager har imponeret

Og Broager har i de to første kampe imponeret alt og alle, først med uafgjort ude mod Seest og dernæst med en sejr og oprykningskandidaterne fra Fredericia i søndags. Fantastisk flot af Broager, det betyder at Broager nu ligger på rækkens tredjeplads á point med rækkens nummer to Hedensted IF.

“Hjemmeholdet Egen UI topper rækken med sejre i begge de første kampe, så udover at være lokalopgør er det også topopgør i fodboldens serie. Så mon ikke der kommer mange tilskuere til aftenens kamp”, siger Egen-træner Martin Prokopek.

“Og skulle det give lidt regn, gør det ikke noget, for vi jo fået en flot ståtribune, så tilskuerne kan stå i tørvejr”.

Martin Prokopek lover underholdende fodbold onsdag aften og både han og spillerne håber at se rigtig mange tilskuere fra hele kommunen på lægterne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk