Onsdag er der Serie 1 fodbold: Egen UI tager imod Broager UI

18. august 2020 Kultur

Det er ikke hverdagskost med lokalopgør i fodboldens serie 1. Men onsdag aften finder det andet lokalopgør – indenfor tre dage – sted på Linak Arena. I søndags tørnede Egen UI og Gråsten Boldklub sammen, samme sted, med en hjemmesejr på 6-2 som resultat.

Onsdag aften klokken 19 fløjtes kampen mod lokalrivalerne fra Broager UI i gang. Og lokalopgør lever jo deres helt eget liv med masser af intensitet til følge. Broager er nyoprykket i serie 1, de overtog jo pladsen i denne række efter FC Sønderborg, der tidligere i år lukkede ned for deres seniorafdeling, skriver Egen UI i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Broager har imponeret

Og Broager har i de to første kampe imponeret alt og alle, først med uafgjort ude mod Seest og dernæst med en sejr og oprykningskandidaterne fra Fredericia i søndags. Fantastisk flot af Broager, det betyder at Broager nu ligger på rækkens tredjeplads á point med rækkens nummer to Hedensted IF.

“Hjemmeholdet Egen UI topper rækken med sejre i begge de første kampe, så udover at være lokalopgør er det også topopgør i fodboldens serie. Så mon ikke der kommer mange tilskuere til aftenens kamp”, siger Egen-træner Martin Prokopek.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og skulle det give lidt regn, gør det ikke noget, for vi jo fået en flot ståtribune, så tilskuerne kan stå i tørvejr”.

Martin Prokopek lover underholdende fodbold onsdag aften og både han og spillerne håber at se rigtig mange tilskuere fra hele kommunen på lægterne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Hyggelig Sankt Hans på Fluepapiret

23. juni 2021 Kultur

En lille smule regn ødelagde ikke Sankt Hans-aften på Fluepapiret, hvor folk hyggede sig, mens  Michael Vogensen og Petersen spillede og sang – og lidt senere dukkede Ballonklovnen Finn også op og lavde sjove ballonfigurer til en masse af de børn, som havde taget deres forældre med til Strandpromenaden. Et ekstra krydderi på aftenen var, […]

Læs mere...