Onsdag: Musikskoleelever og symfoniorkester spiller koncert sammen

3. marts 2020 Kultur

Onsdag klokken 20 inviterer Sønderjyllands Symfoniorkester unge musiktalenter fra MGK-Syd ind i koncertsalen og op på scenen, hvor de sammen med orkestrets musikere vil spille sig gennemen koncert med publikum på.

Der er stor forskel på at spille derhjemme eller sammen med venner og bekendte og så spille sammen med et helt symfoniorkester med henved 65 musikere, skriver symfoniorkestret

MGK-studenterne er tildelt mentorer fra orkestret, der guider og hjælper på vej. De kommer også til at samarbejde med dirigenten David Riddell, som er en hyppig gæst i Sønderjyllands Symfoniorkester og som hver gang arbejder med stor professionalisme og højt humør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til  koncerten spilles værker af blandt andet Strauss’ ouverture til En nat i Venedig, uddrag fra Mozarts Figaros bryllup og 1. sats af Beethovens symfoni nr. 5.

Formålet med samarbejdet er at engagere de unge musikere og støtte op om musikuddannelsen.

Der er gratis adgang til koncerten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOFs online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse med […]

Læs mere...