Onsdag: Musikskoleelever og symfoniorkester spiller koncert sammen

3. marts 2020 Kultur

Onsdag klokken 20 inviterer Sønderjyllands Symfoniorkester unge musiktalenter fra MGK-Syd ind i koncertsalen og op på scenen, hvor de sammen med orkestrets musikere vil spille sig gennemen koncert med publikum på.

Der er stor forskel på at spille derhjemme eller sammen med venner og bekendte og så spille sammen med et helt symfoniorkester med henved 65 musikere, skriver symfoniorkestret

MGK-studenterne er tildelt mentorer fra orkestret, der guider og hjælper på vej. De kommer også til at samarbejde med dirigenten David Riddell, som er en hyppig gæst i Sønderjyllands Symfoniorkester og som hver gang arbejder med stor professionalisme og højt humør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til  koncerten spilles værker af blandt andet Strauss’ ouverture til En nat i Venedig, uddrag fra Mozarts Figaros bryllup og 1. sats af Beethovens symfoni nr. 5.

Formålet med samarbejdet er at engagere de unge musikere og støtte op om musikuddannelsen.

Der er gratis adgang til koncerten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...