Onsdag spiller Sønderborg Garden til indvielsen af Strandpromenaden

27. juni 2017 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Der bliver i bogstaveligste forstand tale om meget autentisk promenadekoncert, når Sønderborg Garden spiller op den 28. juni til den officielle indvielse af den nye strandpromenade kl. 14.15.

Tonerne fra garden pakker indvielsen af både promenade og et nyt kunstværk ind, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Borgmester Erik Lauritsen og udvalgsformand Frode Sørensen holder taler.

Promenadeprojektet forvandler en almindelig spadseretur til en luksusoplevelse for fødder og sanser. Strandpromenaden bliver en del af den samlede promenade langs vandet fra lystbådehavnen til Verdens ende. En strækning på 3 km.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved samme lejlighed afsløres en skulptur i granit af kunstneren Manfred Kamrath. Det er hans børnebørn, som står for afsløringen af skulpturen, der får varig plads vest for broen til Vikingeklubben.

24. juli 2024 Kultur, Sønderborg

Historisk ringridning med tilskuerne tæt på ryttere og heste

24. juli 2024 Kultur

Tirsdag eftermiddag var ryttere fra familien Nicolaisen og familien Petersen var klar ved galgerne til den historiske ringridning ved Sønderborg Slot – og Ringriderfestens Heroldere både blæste i deres horn og slog på tromme. Rytterne og herolderne var klædt i flotte dragte fra en svunden tid, så ingen var i tvivl om, at det var […]

Læs mere...