Onsdag var MultiKulturhuset pyntet op med Tour-farven

10. juni 2020 Kultur

Onsdag eftermiddag blev der holdt Tour de France-møde i MultiKulturhuset, hvor der var plads til at holde afstand og til spritflasker på bordene, mens der blev snakket om alt det, der skal være klar, når Tour-feltet drøner gennem det danske land.

“Det er medarbejdere fra alle de kommuner, som Tour-feltet skal køre igennem, der er samlet til et af flere møder. Sidste gang mødtes vi i Roskilde og denne gang er Sønderborg vært”, siger afdelingsleder Bente Blenstrup fra Kulturforvaltningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lokalet i MultiKulturhuset var selvfølgelig pyntet op i Tourens gule farver.

“Blandt andet snakke vi om, hvordan vi gør det tillokende at inddrage vores erhvervsliv i Touren og vi snakker om, hvad frivillige skal bidrage med – og også hvor mange frivillige, der skal til”, siger Bente Blenstrup.

I toppen af det danske Tour-sekretariat sidder den tidligere cykelrytter, Alex Pedersen, som også var med til dagens møde.

“Vi håber på, at langt de fleste tilskuere er i gult, når de ser Tour-feltet komme kørende”, lyder det fra Alex Pedersens stab, som satser på, at Tour de France bliver en folkefest i Sønderborg og alle de andre byer og landsbyer, som kommer til at se verdens bedste cykelryttere helt tæt på.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste om forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet […]

Læs mere...