Oplev cykel-optoget i Broager

4. juli 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

I 2002 havde fredagens cykelringridning rekord med 72 deltagende hold. MEN i år er deltagelsen i cykelringridningen mere populær end _30E7552nogensinde og vi har i dag rundet 77 deltagende hold og vi har hørt der er flere hold på vej, før tilmelding lukker senere i dag torsdag.
Artiklen fortsætter under annoncen

Vi kan garantere at de flere tusinde publikummer får en oplevelse de sent vil glemme, når vores store optog cykler igennem Broagers gader fredag aften kl. 19.00.
Vi har i år følgende dommer Martin skovmand – kommunikationschef Sønderborg kommune , Louise degn Hansen , dr.syd vært, og Søren Gulck, fotograf. De vil sammen finde de fem bedst udklædte hold i optoget.
Broager Ringriderforening glæder sig til at se deltagere og publikum til et brag af et optog og en kæmpe fest på pladsen efterfølgende.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...