Oplev en spændende, dyster og atmosfærefuld koncert med symfoniorkestret

14. oktober 2021 Kultur

I Sønderjyllands Symfoniorkester har man i anledning af Halloween grebet muligheden for at skabe en ny musikoplevelse med orkestret og med koncerttitlen ’This is Halloween’ præsenterer orkestret et program med filmmusik og særligt atmosfærefulde værker. Det kan du opleve i Alsions koncertsal den 28. oktober klokken 20.

Programmet er nøje sammensat efter de spændende, dystre men også smukke og legesyge stemningsbilleder, som musikken skaber.

”Netop Halloween er den tid, hvor musikelskere har anledning til at dykke ned i den mere dystre, mystiske og fantasifulde musik og med denne koncert vil vi samtidig gerne nuancere begrebet ’Halloween’ ved at præsentere en bred vifte af klassiske værker, som har det tilfælles, at de på den ene eller anden måde kan forbindes til Halloween-traditionen”, fortæller symfoniorkestrets musikchef Nikolaj Andersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

På programmet er blandt andet Mussorgskys En nat på Bloksbjerg, Rachmaninoffs Isle of the Dead, Griegs In the Hall of the Mountain King, Saint-Saens’ symfoniske digt Danse Macabre og Berlioz’ Dreams of a Witches’ Sabbath fra Symphonie Fantastique.

Koncertens dirigent er David Riddell, som er kunstnerisk leder og chefdirigent for Randers Kammerorkester samt kunstnerisk leder af Aarhus Sommeropera.

Til at guide publikum gennem koncerten har orkestret engageret barytonen Jesper Buhl som konferencier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetten finder du på symfoniorkestrets hjemmeside .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, REGIONALT, Debat

Regionsrådsvalg: Iltsvind kræver handling fra begge sider af Lillebælt

22. oktober 2021 KV21

Regionsrådskandidat Nils Sjøberg, Radikale Venstre, skriver: Iltsvindet i den sydlige del af Lillebælt ved Als har aldrig været mere alvorlig end nu. Den 1. oktober oplyste National Center for Miljø og Energi, at iltsvindet nu, i efteråret 2021, er det største i mange år. Og det, mens temperaturerne, som ellers er en afgørende faktor i […]

Læs mere...