Oplev Flemming Jensen og Leif Maibom i Brecklings Bogcafé

28. februar 2019 Kultur

Du kan stadig nå at sikre dig en billet til Brecklings Bogcafé den 10. marts på Hotel Sønderborg Strand, hvor det er Leif Maibom, der skal stille spørgsmål til Flemming Jensen.

“Jeg synes, det kan blive spændende at se Leif Maibom i en rolle, hvor han skal spørge Flemming Jensen om alle de tanker, der ligger i og bag bogen Vorherre er en Rutebil”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.

‘Vorherre er en Rutebil’ er en meget humoristisk bog, som har flere lag i sig. Blandt andet stiller Frelsens Hær op til Melodi Grandprix og et parti, der tager tilløb til et Folketingsvalg, løber ind i seriøse problemer. Bogen er morsom og samtidig skarp samtidspolitik.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en politisk bog, hvor jeg bruger humoren som transportmiddel”, siger Flemming Jensen, som de fleste af os især husker fra hans år i Sønderborg Sommer Revy. Og netop hans år på scenen i Sønderborg Teater har fået Allan Breckling til at vælge Leif Maibom som den, der skal sidde sammen med Flemming Jensen og spørge ind til bogen.

Nu kan en og anden så tro, at det kommer til at handle om revy. Det er jo ligesom det, de to herrer har tilfælles.

“Denne Breckling er ikke så lidt af en kulturel ildsjæl – og har gennem årene fået sin bogcafé til at vokse i størrelse og betydning. Imponerende. Og så har han generøst overladt pladsen som min samtalepartner til Leif Maibom! Det bli’r hyggeligt, ikke så tosset og sikkert også ret sjovt”, lyder det fra Flemming Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan får du sikret dig en plads

Hvis du vil nyde en lækker anretning inden bogcafeen søndag den 10 marts, så skal du komme klokken 14 – og springer du maden over, så skal du være fremme klokken 15.

Prisen for at deltage er 229 kroner med anretning og 150 kroner uden.

Du kan bestille plads ved at sende en mail til acharling@gmail.com eller ringe på 5240 6616.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...