Oplev Mads Mathias Heises Jul i Sønderborg Jazzclub

29. november 2019 Kultur

To af Danmarks nye jazzprofiler Mads Mathias og Mathias Heise står side om side på samme scene søndag den 8. december kl. 15.00 til julejazz i Sønderborg Jazzclub.

Det er efterhånden sket en del gange, at Mathias Heise og Mads Mathias er blevet forvekslet med hinanden. Men selvom de begge er unge jazzmusikere, der færdes i de samme kredse, selvom de nogenlunde er på samme højde og begge er et par inspirerende musikere, så er der også væsentlige forskelle. Mads Mathias er sanger, sangskriver og saxofonist, mens Mathias Heise er mundharpist, komponist og pianist, skriver Sønderborg Jazzclub.

Artiklen fortsætter under annoncen

Én ting har de dog til fælles: Nemlig kærligheden til julen og dens musik. Derfor står de nu sammen på scenen i dette fælles projekt: Mads Mathias Heise’s Jul. Mads Mathias den saxofonspillende crooner og Mathias Heise, virtuøs mundharpespiller. Med sig har de tre danske verdensmestre i jazz nemlig Peter Rosendal, piano – Morten Ankarfeldt, bas og Morten Lund, trommer

De nærer stor respekt for hinanden som mennesker og som musikere og oplever en voksende opmærksomhed omkring hvad de tilføjer jazzscenen. De er to af Danmarks nye jazzprofiler og derfor har de nu besluttet at stå på samme scene, så omverdenen ved øjesyn og ørenlyd kan vurdere forskelle og ligheder. Det fælles projekt har fået navnet: Mads Mathias Heise.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetterne sælges HER på LINKET

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...