Oplev Mads Mathias Heises Jul i Sønderborg Jazzclub

29. november 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

To af Danmarks nye jazzprofiler Mads Mathias og Mathias Heise står side om side på samme scene søndag den 8. december kl. 15.00 til julejazz i Sønderborg Jazzclub.

Det er efterhånden sket en del gange, at Mathias Heise og Mads Mathias er blevet forvekslet med hinanden. Men selvom de begge er unge jazzmusikere, der færdes i de samme kredse, selvom de nogenlunde er på samme højde og begge er et par inspirerende musikere, så er der også væsentlige forskelle. Mads Mathias er sanger, sangskriver og saxofonist, mens Mathias Heise er mundharpist, komponist og pianist, skriver Sønderborg Jazzclub.

Artiklen fortsætter under annoncen

Én ting har de dog til fælles: Nemlig kærligheden til julen og dens musik. Derfor står de nu sammen på scenen i dette fælles projekt: Mads Mathias Heise’s Jul. Mads Mathias den saxofonspillende crooner og Mathias Heise, virtuøs mundharpespiller. Med sig har de tre danske verdensmestre i jazz nemlig Peter Rosendal, piano – Morten Ankarfeldt, bas og Morten Lund, trommer

De nærer stor respekt for hinanden som mennesker og som musikere og oplever en voksende opmærksomhed omkring hvad de tilføjer jazzscenen. De er to af Danmarks nye jazzprofiler og derfor har de nu besluttet at stå på samme scene, så omverdenen ved øjesyn og ørenlyd kan vurdere forskelle og ligheder. Det fælles projekt har fået navnet: Mads Mathias Heise.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetterne sælges HER på LINKET

 

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...