Oplev Skovby Blues – Live-music, free dancing and cold beer

10. april 2021 Kultur

Den 14. udgave af Skovby Blues er planlagt til at finde sted den 2. & 3. juli på Lysabild Forsamlingsgård.

Otte orkestre spiller op for Danmarks bedste publikum over de to dage & ikke mindre end fire af de optrædende er aktuelle med nye plader, der alle har fået fremragende anmeldelser.

Vi har lavet aftaler med orkestre & solister fra det ganske land skriver foreningen bag festivalen i en pressemeddelse.

Padborg der overvejende består af store trucks, grillbarer og benzinstationer der mest sælger diesel – en sand blues by – leverer Southern Cross. Orkestret har nogle år på bagen, men består af erfarne musikere, der har spillet i forskellige sammenhænge gennem mange år.

Artiklen fortsætter under annoncen

De lokale helte, The Roughhaired Chickendogs, fra Als er efterhånden fast inventar på festivalen og er garanter for solid, taktfast og genkendelig underholdning.

Fra Djursland kommer Danmarks bedste rootsbluesmusiker H.P. Lange, flere gange hædret som årets bluesmusiker og for årets bluesplade, senest i 2020.

H.P. har optrådt på de 13 tidligere udgaver af Skovby Blues og bookes af festivalens publikum år efter år.

Horsens bidrager med J.B. & The Hüggeli, der har et efterhånden livslangt erfaringsgrundlag ud i arbejdet med at formidle bluesmusik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra Odense kommer Fennec on Fire. En trio der spiller originale swingende numre, der virkelig når ud over scenekanten.

Holbæk bliver repræsenteret af Jensens Juke Joint. Endnu et orkester med et solidt omdømme gennem mange års optræden på landets scener.

Fra København kommer Asker Hvidepil, der spiller en forrygende guitar og han løfter gamle klassikere til nye højder.

Og endelig – også fra hovedstaden – årets hovednavn The Hoopleheads. Et orkester der virkelig rammer publikum med hele hammeren af blues og soul. Med mere end tyve års erfaring i den business bliver det en værdig afslutning på årets fest!

Vi håber naturligvis, at begrænsningerne er ophævet til sommer, så vi igen kan holde festival og ikke som sidste år, hvor vi måtte holde en begrænset fest med bare 50 deltagere. Vi glæder os til at udleve vores slogan: “Live-music, free dancing and cold beer since 2008“ – sammen med både vores trofaste og nye gæster.

Vil man gerne deltage, skal man skynde sig, fordi halvdelen af vores 150 billetter er allerede solgt via vores Facebookside oplyser foreningen bag Skovby Blues.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...