Oplev Susse Wold og Tommy Kenter i Sønderborg teater

8. oktober 2021 Kultur
Susse Wold og Tommy Kenter. Foto: Kim Dahl
Susse Wold og Tommy Kenter. Foto: Kim Dahl

To af dansk teater, film og musikscenes største kunstnere står nu for første gang sammen på scenen i et helt nyt talkshow. Susse Wold og Tommy Kenter kunne med god samvittighed gå på pension, men det kunne de ikke drømme om.

Susse Wold er aktiv foredragsholder, oplæser og forfatter. Hun var sidste år med i Thomas Vinterbergs Oscarvinder ‘Druk’. I år medvirker hun i Ole Bornedals fim ‘Skyggen i mit øje’.

Tommy Kenter optræder netop nu i den meget roste forestilling Spillemand på en tagryg, skriver arrangøren.

I det nye talkshow, som kommer rundt i hele landet, fortæller de om et langt liv inden for scene- og filmkunst krydret med musik, sang og humor styret af instruktøren Chresten Speggers.

Når Susse Wold og Tommy Kenter rejser rundt i landet og i Sønderborg Teater venter der den 7. december klokken 20 en helt særlig aften med et hav af sjove historier og anekdoter fra deres lange liv, både i og udenfor rampelyset. De vil bl.a. fortælle om de vidt forskellige roller, de har spillet i film og på teatret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der bliver rig lejlighed til at høre om de magiske øjeblikke, men også om presset og forventningerne, og det helt særlige liv, der følger med som en offentlig person.

For at det ikke skal blive for kedeligt, som Tommy Kenter siger, vil de krydre talkshowet med lidt sang og musik bl.a. fra Sommer i Tyrol, hvor Susse Wold som bekendt havde rollen som Dirch Passers udkårne, Josepha.

Chresten Speggers vil prøve at styre de to stjerner.

Det bliver en rejse tilbage i dansk film, teater og showbizz, når det er bedst. Når man ser på de to stjerners karrierer, er det i grunden utroligt, at de ikke tidligere har optrådt sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk