Ord fra Nord med Kristian Bang Foss og Sissel-Jo Gazan

12. september 2020 Kultur
Sissel-Jo Gazan og Kristian Bang Foss. Pressefoto
Sissel-Jo Gazan og Kristian Bang Foss. Pressefoto

Fredag 18. september klokken 17 kan du møde forfatterne Kristian Bang Foss og Sissel-Jo Gazan når de, som en del af litteraturfestivallen ”Ord Fra Nord”, gæster biblioteket i MultiKulturhuset.

Kristian Bang Foss fik sit gennembrud i 2008 med ”Stormen i 99”, hvor temaet er gruppedynamik og magtforhold. ”Døden kører Audi” fra 2012 blev hans internationale gennembrud. Hans seneste udgivelse er ”Kaptajn Haddocks ordbog: “Fra afholdsamøbe til åndsbolle”.

Forfatteren lader sig inspirere af oplevelser og iagttagelser, hvor han færdes, og det bliver til absurde skildringer med både komik og tragedie, skriver biblioteket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sissel-Jo Gazan

Sissel-Jo Gazan er cand.scient. i biologi med speciale i dinosaurer, og i 2008 skrev hun videnskabskrimien ”Dinosaurens fjer”, som blev hendes helt store gennembrud.

Som i Sissel-Jo Gazans øvrige romaner er temaet det menneskelige samspil med hemmeligheder, løgne, svigt, had og kærlighed. Hun har endvidere udgivet romanerne ”Svalens Graf”, ”Et barn for sig”, ”Vigtigt at vide om Ludmilla” samt fagbøger og en billedbog.

Moderator på arrangementet er bibliotekar Line Kveiborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

I forbindelse med arrangementet serveres der en let anretning – og billetten køber du på bibliotekets hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...