Ord fra Nord med Kristian Bang Foss og Sissel-Jo Gazan

12. september 2020 Kultur
Sissel-Jo Gazan og Kristian Bang Foss. Pressefoto
Sissel-Jo Gazan og Kristian Bang Foss. Pressefoto

Fredag 18. september klokken 17 kan du møde forfatterne Kristian Bang Foss og Sissel-Jo Gazan når de, som en del af litteraturfestivallen ”Ord Fra Nord”, gæster biblioteket i MultiKulturhuset.

Kristian Bang Foss fik sit gennembrud i 2008 med ”Stormen i 99”, hvor temaet er gruppedynamik og magtforhold. ”Døden kører Audi” fra 2012 blev hans internationale gennembrud. Hans seneste udgivelse er ”Kaptajn Haddocks ordbog: “Fra afholdsamøbe til åndsbolle”.

Forfatteren lader sig inspirere af oplevelser og iagttagelser, hvor han færdes, og det bliver til absurde skildringer med både komik og tragedie, skriver biblioteket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sissel-Jo Gazan

Sissel-Jo Gazan er cand.scient. i biologi med speciale i dinosaurer, og i 2008 skrev hun videnskabskrimien ”Dinosaurens fjer”, som blev hendes helt store gennembrud.

Som i Sissel-Jo Gazans øvrige romaner er temaet det menneskelige samspil med hemmeligheder, løgne, svigt, had og kærlighed. Hun har endvidere udgivet romanerne ”Svalens Graf”, ”Et barn for sig”, ”Vigtigt at vide om Ludmilla” samt fagbøger og en billedbog.

Moderator på arrangementet er bibliotekar Line Kveiborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

I forbindelse med arrangementet serveres der en let anretning – og billetten køber du på bibliotekets hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...