Otte danske og tyske parker krydser grænsen og besøger hinanden

20. april 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Nu sker det, det nye samarbejde, som blev indgået af otte naturvidenskabelige parker i Danmark og Tyskland i efteråret 2016, kan fra den 10. april og frem opleves rundt om i Sønderjylland og Nordslesvig. På tværs af landegrænsen og på udvalgte datoer, tager de på turné hos hinanden med en smagsprøve af, hvad man kan opleve i hver enkelt park.

Lørdag den 29. april kan man opleve de otte parker i Universe fra 11 til 15.00 Phänomenta Science-Center, Tierpark Arche Warder, Multimar Wattforum, Westküstenpark & Robbarium, Vadehavscentret og Hjemsted Oldtidspark, Naturama og Fjord&Bælt, der alle arbejder indenfor naturvidenskab og teknologi, giver den gas med science show, levende fritter, uldworkshop, lejrbål, brødbagning og meget meget mere, når de gæster hinanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil være en sand kaskade af sjov og ballade, quizzer og kakkelak- og krabbekonkurrencer, som alle kan deltage i og være med til, skriver Universe i en pressemeddelelse.

“Det er med stor glæde, at vi afholder lige netop denne event, da det nye samarbejde er utrolig vigtigt for os og vi ser frem til dagen med stor entusiasme og forventning. Der vil være noget for alle aldre, lige meget om man bedst kan lide at sno den længste uld snor, klappe en fritte eller bare smage sæsonens første hjemmebagte brød”, siger Kirsten Veje, Møde og Event Manager i Universe.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...