Otte danske og tyske parker krydser grænsen og besøger hinanden

20. april 2017 Erhverv

Nu sker det, det nye samarbejde, som blev indgået af otte naturvidenskabelige parker i Danmark og Tyskland i efteråret 2016, kan fra den 10. april og frem opleves rundt om i Sønderjylland og Nordslesvig. På tværs af landegrænsen og på udvalgte datoer, tager de på turné hos hinanden med en smagsprøve af, hvad man kan opleve i hver enkelt park.

Lørdag den 29. april kan man opleve de otte parker i Universe fra 11 til 15.00 Phänomenta Science-Center, Tierpark Arche Warder, Multimar Wattforum, Westküstenpark & Robbarium, Vadehavscentret og Hjemsted Oldtidspark, Naturama og Fjord&Bælt, der alle arbejder indenfor naturvidenskab og teknologi, giver den gas med science show, levende fritter, uldworkshop, lejrbål, brødbagning og meget meget mere, når de gæster hinanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil være en sand kaskade af sjov og ballade, quizzer og kakkelak- og krabbekonkurrencer, som alle kan deltage i og være med til, skriver Universe i en pressemeddelelse.

“Det er med stor glæde, at vi afholder lige netop denne event, da det nye samarbejde er utrolig vigtigt for os og vi ser frem til dagen med stor entusiasme og forventning. Der vil være noget for alle aldre, lige meget om man bedst kan lide at sno den længste uld snor, klappe en fritte eller bare smage sæsonens første hjemmebagte brød”, siger Kirsten Veje, Møde og Event Manager i Universe.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...