Otte Sønderborg-boksere kom hjem med hver en medalje

9. januar 2020 Kultur

Forleden var hele otte af de unge boksere fra Sønderborg Amatørbokseklub i Nørresundby, hvor der skulle bokses Viking Box Cup – og det gik bedre end godt. Sønderborgs boksere kom hjem med hver en medalje. De to medaljer er af sølv og hele seks stykker er af guld.

Marwan Remmo og Alina Boysen fik hver en sølvmedalje.

“Min modstander var noget større end jeg selv – og selvom jeg fightede, så tabte jeg alligevel en god kamp”, siger Alina Boysen til SønderborgNYT. Fordi hun kom direkte i finalen, så kunne der hænges en sølvmedalje om halsen på hende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og sådan var det også for Marwan Remmo, der boksede sin allerførste kamp.

“Jeg lavede den fejl at jeg gik baglæns og det gav min modstander overtaget, så jeg tabte”, siger Marwan Remmo. Han er blot 12 år og skal bare træne mere, så får han ifølge træner Johnny Dehnfeld også nogle sejre.

Slog modstanderen ud

“Min modstander i finalekampen var en bokser fra Aarhus AK og han blev stoppet i anden omgang. Jeg slog ham ud, da han i et kort øjeblik var uopmærksom”, siger Oliver Clausen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Oliver Clausen boksede og reagerede virkeligt godt”, siger træneren.

Både Ahmad Hammid og Shvan Khallo boksede indledende kampe ved Viking Box Cup, inden de kom frem til finalen.

Ahmad Hammids finalemodstander var stærk.

“Derfor skulle der virkeligt kæmpes og jeg vandt på vilje og ved hele tiden at presse”, siger Ahmad Hammid, der fik alle fem dommerstemmer og dermed en sikker sejr.

Det var Grindsted Atletklub, som havde en finalemodstander til Shvan Khallo.

“Jeg udbokser ham så godt, at kamplederen stopper kampen i anden omgang”, siger Shvan Khallo, der nu kan se frem mod de Jyske Mesterskaber.

Ida Matthiesen og Oliver Bromman boksede også i Nørresundby.

“Jeg boksede mod en bokser fra Pandrup og jeg var over hende hele tiden og synes, jeg styrede kampen”, siger Ida Matthiesen til SønderborgNYT. Hun vandt med dommerstemmerne 5-0.

“Pandrup-bokseren var dygtig, men vores bokser lavede kun få og små fejl, så hun fik en guldmedalje med hjem til Sønderborg”, siger Johnny Dehnfeld.

“Min modstander var rigtig god, men heldigvis var jeg bedre og jeg sørgede for hele tiden at være foran”, siger Oliver Bromman, der også boksede sig til en guldmedalje.

Artiklen fortsætter under annoncen

Over 100 kilo

Sønderborg Amatørbokseklubs sværvægtsbokser var også i ringen.

“Vores Mohammed Atris vejer 104 kilo og det er ikke muskler det hele. I Nørresundby mødte han en gut på 106 kilo og det var ren muskelkraft”, siger Johnny Dehnfeld om sværvægtsfinalen.

“Mohammed Atris er teknisk dygtig og bruger sin lige venstre flittigt samtidig med, han dækker sig godt”, siger træneren.

Det viser sig hurtigt, at den 106 kilo tunge bokser hurtigt bliver træt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så i slutningen af anden omgang får han et dybt slag, der fælder modstanderen, der bliver talt ud”, siger Johnny Dehnfeld.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...