Outdoor i Centrum: Hør om tidligere elitesoldats fantastiske padletur

31. januar 2017 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Outdoor i Centrum er igen på banen med et foredrag med Erik B. Jørgensen, der endnu en gang har haft en helt utrolig og spændende naturoplevelse. Og på Yukon River turen havde han kæresten med.

Kom med på vores Yukon River eventyr, skriver tidligere elitesoldat Erik B. Jørgsen i en pressemeddelelse om hans foredrag.

På onsdag kl. 18.30 kan du høre foredraget i Ourdoor i Centrum i Perlegade, hvor  Erik B. Jørgensen fortæller om den unikke ekspedition, hvor han dykker ned i historien, dyrene, naturen og parrets mange sjove oplevelser.

Hør også om, hvordan forberedelse, motivation og disciplin spiller ind på gennemførsel af en sådan tur, og ikke mindst hvordan det er at rejse som kærestepar med 24 timers nærvær dag efter dag i så lang en periode.

Os bekendt er vi de første danskere, der har padlet hele Yukon River fra udspring til Beringshavet, skriver Erik B. Jørgensen.

Du kan læse mere om turen HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...