Outdoor i Centrum: Hør om tidligere elitesoldats fantastiske padletur

31. januar 2017 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Outdoor i Centrum er igen på banen med et foredrag med Erik B. Jørgensen, der endnu en gang har haft en helt utrolig og spændende naturoplevelse. Og på Yukon River turen havde han kæresten med.

Kom med på vores Yukon River eventyr, skriver tidligere elitesoldat Erik B. Jørgsen i en pressemeddelelse om hans foredrag.

På onsdag kl. 18.30 kan du høre foredraget i Ourdoor i Centrum i Perlegade, hvor  Erik B. Jørgensen fortæller om den unikke ekspedition, hvor han dykker ned i historien, dyrene, naturen og parrets mange sjove oplevelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hør også om, hvordan forberedelse, motivation og disciplin spiller ind på gennemførsel af en sådan tur, og ikke mindst hvordan det er at rejse som kærestepar med 24 timers nærvær dag efter dag i så lang en periode.

Os bekendt er vi de første danskere, der har padlet hele Yukon River fra udspring til Beringshavet, skriver Erik B. Jørgensen.

Du kan læse mere om turen HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...