Over halvdelen af Sommer Revy-billetterne er solgt

revy 19
19. marts 2019 Kultur

Det går rigtigt godt med salget af billetter til Sønderborg Sommer Revys ‘Sidste nyt fra Latterfronten’, der selvfølgelig har udsolgt til premieren den 1 juni.

“Over halvdelen af alle sæsonens billetter er solgt og vi har lige booket en ekstra forestilling til Ældre Sagen”, siger Johnna Maibom.

Det er legende let at få fat på en billet til Sommer Revyen.

Rettidig omhu

Hver eneste sæson oplever revyens billetsælgere, der er gæster, som bestiller deres billet i sidste øjeblik.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis man vil være sikker på at sidde sammen med dem, man følges med, så er det en rigtig god idé at handle med rettidig omhu”, siger revyens billetvhef, Lene Ebbesen.

Man kan sende en mail til billet@sommerrevy.dk – man kan bestille via hjemmesiden eller man kan ringe på 74 42 87 02 – tirsdage, onsdage, torsdage og fredage mellem klokken 11 og 15. Fra den 29 maj – tirsdag til lørdag mellem klokken 14 og 18.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er rigtigt mange mennesker, som ringer til os. En stor del af vores publikum synes, det ligesom er mere personligt at bestille billet ved at ringe og snakke med os”, siger Lene Ebbesen til SønderborgNYT

Det er slet ikke tilfældigt, at der er levende mennesker, som sidder og tager imod billetbestillinger.

“Der er mere personlighed med, når vi taler i telefon med de mennesker, som vil købe billet og det er jo også en bedre service end man oplever, når man køber på nettet, hvor man finder sin billet, betaler og printer”, siger Johnna Maibom, der hjælper i billetsalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rigtigt mange fra revyens publikum synes, de kender ægteparret, der skabte Sønderborg Sommer Revy, fordi de måske har talt med Johnna Maibom, da de købte billet og de har hilst på Leif Maibom, da de ankom til forestillingen.

“Og det med personlighed og supergod service bag det hele, er meget vigtigt”, siger Leif Maibom.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk