På lørdag giver Julie Bertelsen intimkoncert i Sønderborghus

10. april 2019 Kultur

Julie Bertelsen byder velkommen til en intim, nærværende og ærlig koncert i Sønderborghus lørdag aften, hvor hun sammen med sine to musikere,vil spille alle ‘de gode gamle sange’ fra hendes debutalbum “Home”.

I 2018 havde hun 15 års jubilæum og netop 2018 har hun brugt på at finde både tid og indhold til sit nye kommende album, som kommer på gaden medio 2019.

Derfor vil denne akustiske jubilæums koncert naturligvis også præsentere et par nye sange.

“Jeg vil bare så gerne fejre mit jubilæum og en ting er naturligvis at udkomme med noget nyt, men jeg vil også gerne synge det gamle album for mit publikum som i den grad husker mig fra dengang. Jeg ser frem til at fortælle om en tid fra en personlig synsvinkel og synge de sange, som mange nok vil kunne huske, men heller ikke har hørt længe. Jeg vil gerne dele mit jubilæum med mit publikum – det var trods alt aldrig gået uden dem”, siger Julie Bertelsen ifølge Sønderborghus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du finder DIN BILLET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. marts 2023 112, Gråsten

Politiet efterforsker mulig voldtægt i Gråsten

21. marts 2023 112

Politiet modtog lørdag aften en anmeldelse om en mulig voldtægt begået i Gråsten og de har i den forbindelse været på stedet og iværksat en efterforskning for at undersøge, om der er foregået et strafbart forhold. Det skriver politiet i en mail til SønderborgNYT. Politiet har endnu ikke afsluttet efterforskningen og har derfor på nuværende […]

Læs mere...