På lørdag giver Julie Bertelsen intimkoncert i Sønderborghus

10. april 2019 Kultur

Julie Bertelsen byder velkommen til en intim, nærværende og ærlig koncert i Sønderborghus lørdag aften, hvor hun sammen med sine to musikere,vil spille alle ‘de gode gamle sange’ fra hendes debutalbum “Home”.

I 2018 havde hun 15 års jubilæum og netop 2018 har hun brugt på at finde både tid og indhold til sit nye kommende album, som kommer på gaden medio 2019.

Derfor vil denne akustiske jubilæums koncert naturligvis også præsentere et par nye sange.

“Jeg vil bare så gerne fejre mit jubilæum og en ting er naturligvis at udkomme med noget nyt, men jeg vil også gerne synge det gamle album for mit publikum som i den grad husker mig fra dengang. Jeg ser frem til at fortælle om en tid fra en personlig synsvinkel og synge de sange, som mange nok vil kunne huske, men heller ikke har hørt længe. Jeg vil gerne dele mit jubilæum med mit publikum – det var trods alt aldrig gået uden dem”, siger Julie Bertelsen ifølge Sønderborghus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du finder DIN BILLET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...