På lørdag kan du se Disneyfilmen Fremad i Nordborg Bio

3. juni 2020 Kultur

“Det er med stor glæde, at vi nu igen kan åbne for filmforestillinger”, skriver Nordborg Bio i en pressemeddelelse.

På lørdag klokken 15:00 vises Disney/Pixar animationsfilmen ”Fremad” –  en film der handler om de to alfebrødre, Ian og Barley Lightfoot, der bor sammen med deres mor i en fantasy-forstad blandt trolde, enhjørninger og andre eventyrvæsner.

I følge Nordborg Bio venter der børn og barnlige sjæle en utrolig morsom og forbavsende rørende fortælling, fuld af magi og eventyr, propfyldt med drager, feer, trylleformularer, magiske sværd og hemmelige huler – alt sammen dog i uvante rammer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nordborg Bio oplyser, at de følger myndighedernes anvisninger for at skabe en tryg og god biografoplevelse og har derfor opsat håndsprit, ændret flowet i vores foyer og sørget for ekstra rengøring af biografen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...