På lørdag klokken 11 afsløres Sønderborg Vinen 2020 på Rådhuset

28. november 2019 Erhverv

Sønderborg Garden spiller musikken, Ringriderfestens heroldere blæser et stykke og Wohlenberg fortæller om Sønderborg Vinen 2020, der er nøje udvalgt efter en omhyggelig prøvesmagning, hvor Ringriderfestens komite har ydet en stor indsats.

For at gøre opgaven overskuelig for ringriderne, så har Wohlenberg kredset en håndfuld vine ind, som komiteens medlemmer kunne vælge mellem.

Sønderborg Vinen sælges i nummererede flasker, så der hele tiden er styr på, hvor mange flasker, der sælges – og vinen er en eftertragtet gave, som mange forretningsdrivende og andre virksomheder giver til deres kunder og samarbejdspartnere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke alene Sønderborg Vinen, der afsløres – men også den etiket, der pryder flaskerne – og hvem kunstneren er, holdes hemmeligt indtil lørdag formiddag.

Sønderborg Vinen 2019  var dekoreret med et motiv af Hotel Sønderborg Strand – og motivet var skabt af Inger Dethlefsen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...