På søndag er der Åben Ø på Kegnæs

27. maj 2019 Kultur

Kitesurfere, fritidsfiskere, cykelryttere og fuglekiggere har for længst opdaget attraktionerne på Kegnæs – nu synes vi, at tiden er inde til, at andre også oplever, hvor skønt her er, så vi kan få liv i alle huse og sommerhuse på Kegnæs.

Det er blevet fast tradition med private loppemarkeder overalt på Kegnæs den første søndag i juni og i år udvides dagens program til arrrangementet ‘Åben Ø’, skriver arrangørerne

Kegnæs vil som vanligt være spækket med gode loppefund på de private loppemarkeder og hertil kommer, at Als Segway tilbyder gratis prøvekørsel ved forsamlingshuset, hvor der også vil være salg af sæber.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et begrænset antal vil kunne smage vinene på Kegnæs’ vingårde – eller man kan udskifte garderoben hos Fru Hartvig og finde inspiration til hus og have i Den gamle stald.

Forsamlingshuset holder åbent med kaffe og kage mv.

Man kan besøge det nyrenoverede Kegnæs Fyrtårn, få fortællingen om en kegnesers deltagelse i 1. verdenskrig og nyde udsigten fra toppen hele vejen rundt.

Kegnæs International Airport vil være åben og er vejret til det vil der blive fløjet med noget så sjældent som et lille vaskeægte åbent dobbeltdækker fly.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan høre om og prøve tilbudene på Bodyfarm.

Hos Ejnar i Damkobbel kan man besøge en rosenhave i topklasse og også Musses landbrugsmuseum og meget mere.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Bitten og Mads Clausens Fond fylder 50 år

27. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år og det er Bitten Clausen, som allerede i julen 1979 havde tænkt sig frem til, at fonden skal være et værn, der sikrer, at Danfoss altid ville være på danske hænder. “Fonden skal arbejde til gavn for Danfoss, men den skal ikke gå ind i driften, som […]

Læs mere...