På søndag kan Knud Bille se på og fortælle om dine oldsager

18. august 2021 Kultur
Privat foto
Privat foto

På søndag kan du tage dine oldsager med til Jørgen Riecks Arkæologiske Samling på Egebjergvej 4 i Svenstrup og mellem klokken 13 og 16 få hjælp af Knud Bille, tidligere bestyrelsesmedlem i Sønderjyllands Amatørarkæologer, til at tidsbestemme dine fund og til at finde ud af, hvad de har været brugt til.

Samtidig kan du se en af Danmarks største private samlinger af oldtidsfund og du kan købe brevkort med stenaldermotiver, kaffe og kage.

For to år siden havde vi et tilsvarende arrangement, hvor vi havde mange gæster i alle aldre. Interessen for arkæologiske fund og stenalderen går heldigvis på tværs af generationer, skriver Riecks Samling til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jørgen Riecks Arkæologiske Samling har åbent hver tirsdag og søndag klokken 13-16 til og med efterårsferien.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. september 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten Æblefestival er klar til Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave

19. september 2021 Kultur

Gråsten Æblefestival har en workshop i Den Kongelige Køkkenhave, når der er Høstmarked på fredag og lørdag. “Vi har en bod, hvor vi presser æbler til most og vi sælger også friskplukkede Gråstenæbler”, siger Kaj Nielsen fra Æblefestivallens styregruppe. Derudover kan man købe: Pasteuriseret most på flasker og Grafensteiner Apfelbrand – en snaps fremstillet af […]

Læs mere...