På torsdag klokken 18 åbner Folkekøkken Sønderborg i Frivillighedens Hus

6. januar 2023 Sønderborg
Folkekøkkens logo
Folkekøkkens logo

I var der informationsmøde med alle de gæve frivillige, som har meldt sig til Folkekøkken Sønderborg. Der var omkring 20, enkelte var syge, og vi modtager fortsat henvendelser fra frivillige, hvorfor vi forventer at være 25-30 frivillige inden udgangen af januar måned. En af vores frivillige har lavet et flot logo, som I kan se ovenfor, skriver Kirkens Korshær, som er en flere foreninger, der står bag initiativet til Folkekøkken.

Folkekøkken Sønderborg åbner dørene torsdag den 12. januar kl. 18-19 i Frivillighedens Hus og på menuen er der asparges- og gullaschsuppe med fyld og brød.

Artiklen fortsætter under annoncen

Folkekøkken Sønderborg har lavet en Facebook-side, som hedder ”Folkekøkken Sønderborg”. Den kan også tilgås for mere løbende info.

Vi opfordrer til, at man betaler 10 kroner pr. voksen og 5 kroner pr. barn for at deltage i Folkekøkken.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...