Papirarbejdet til en udvidelse af Hotel Bella Italia tæt på klaret

2. marts 2019 Erhverv

På tirsdag skal politikerne i Teknik- og Miljøudvalget se på det lokalplanforslag, som er lavet omkring Restaurant og Hotel Bella Italia. Er de enige – eller siger et flertal – at forslaget kan bruges, så sendes det videre til Økonomiudvalget, som så sender det i Byrådet.

Hotel og Restaurant Bella Italia i Sønderborg ønsker at udvide med en ny værelsesfløj på hjørnet mellem Lille Rådhusgade og Misses Vej. For at muliggøre det, er der lavet et lokalplanforslag samt et tillæg til den gældende kommuneplan.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lokalplanforslaget er i tråd med Byrådets vision om at skabe rammer for vækst og udvikling i det lokale erhvervsliv.

Planforslagene har været offentliggjort i otte ugers høring fra november 2018 til januar 2019. I forbindelse med høringen er der indkommet to bemærkninger, som ikke har givet anledning til ændringer.

Byrådet har beslutningskompetencen,

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Samfund, Sønderborg

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Samfund

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...