Partnerjobordningen virker

3. april 2019 Erhverv

Med afsæt i gode erfaringer fra et sønderjysk samarbejde, fortsætter Sønderborg Kommune indsatsen med at få medfølgende partnere i job.

PartnerJob-konsulenten vejleder og åbner døre hos lokale virksomheder i forbindelse med jobsamtaler til medfølgende partnere, hvoraf flere er kommet i job. Cirka 30 medfølgende ægtefæller er i dag tilknyttet ordningen i Sønderborg-området og der kommer løbende flere til samt virksomheder, som vil samarbejde om jobåbninger og har interesse i ansættelse af en medfølgende partner.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi ved, at det er vigtigt, at de medfølgende ægtefæller kommer i job, idet det er med til at sikre, at tilflyttere fastholdes i området”, siger formanden for erhvervsudvalget, Gerhard Bertelsen i en pressemeddelelse.

Derfor er der fokus på, at nye tilflyttere og lokale virksomheder finder og drager nytte af hinanden.

PartnerJob-konsulenten hjælper blandt andet med information om Sønderborg-områdets arbejdsmarked, danskkurser, netværk, cv-skrivning og job- og praktikansøgning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ordningen har tidligere været forankret i Udviklingsråd Sønderjylland, som har skaffet relevant arbejde eller praktik til tæt på 70 procent af de jobparate, medfølgende ægtefæller.

Interesserede virksomheder kan henvende sig til Margriet Pless Jansen på 88 72 71 70, partnerjob@sonderborg.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen gør klar til Maskerade

29. november 2021 Uddannelse

I weekenden blev der øvet intenst af hele det hold, som er en del af Statsskolens årlige musical, der har premiere på fredag. Og mens der blev øvet, blev der også syet lystigt på det tøj, som skuespillerne skal have på. “Vi har generalprøve på onsdag og den dag er det afgangsklasser fra folkeskoler, som […]

Læs mere...