Partoutkort til Mølleparken sættes til salg

26. november 2021 Kultur

Blandt de nye navne i Mølleparken er Drew Sycamore, Jung, Andreas Odbjerg og Martin Jensen. Blandt de kendte navne, som altid vækker begejstring hos deres sønderjyske fans, er Queen Machine, Johnny Madsen Band, Magtens Korridorer, GNAGS, TV-2 og Hardinger Band. og Malte Ebert, som fornylig optrådte på Hotel Alsik.

Poul Krebs og ikke mindst Malurt har gennem årtier været en så vigtig del af den danske musikscene, at publikum kan synge med på de fleste af deres sange. Dem møder man også i Mølleparken i den kommende sommer, hvis man har et partoutkort til Rock i Mølleparken, skriver Kultur i Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

De 14 artister og bands bliver suppleret med yderligere to, som der er ved at blive tegnet aftaler med.

Salget af partoutkort starter tirsdag. Alle der har gemt deres partoutkort fra 2021, vil i løbet af nogle få dage modtage nye partoutkort til 2022.

Partoutkortet giver adgang til samtlige Rock i Mølleparken-koncerter.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...