Pengekasse åbnet: Selvom banken siger nej, så kan oliefyret skiftes ud

8. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

ProjectZero og Sønderborg har efterhånden været vært ved en lang række møder, hvor temaet har været “Fix din varmekilde” – hvor der var fokus på, at informere borgere i landområderne om mulighederne for at skifte deres gamle oliefyr med nye, energivenlige varmepumper.

Nu holdes endnu et møde – denne gang med håndplukkede deltagere.

Siger banken Nej – siger andre Ja

”Som kommune skal vi sådan set ikke blande os i, hvilke energikilder borgerne har. Men vi vil gerne informere om fordele ved at skifte og gøre opmærksom på, at der lige nu er en helt ekstraordinær mulighed for at sikre sig en overkommelig løsning, fordi Energistyrelsen yder støtte. De første 100, der melder sig, kan installere varmepumpe for kun 10.000 kr. og dernæst betale varmen i en form for abonnementsordning med det firma, som installerer pumpen”, fortæller Connie Skovbjerg, der er landdistriktskoordinator og hun fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det nye tilbud er målrettet borgere, hvor banken eller kreditforeningen ikke vil yde lån i huset til udskiftning af varmekilden. I disse tilfælde skylder vi at informere om den nye mulighed – så vores håb er, at borgere, som ikke hidtil har kunnet se sig ud af en udskiftning til varmepumpe, vil dukke op nu og høre, om den nye tilskudsordning giver anledning til nye overvejelser”.

Arrangementet, som en række borgere er inviteret til, finder sted på Alsion i Sønderborg onsdag den 14. december kl. 19-21. Her vil Nicolai Kipp fra Best Green fortælle om en af de fem løsningsmodeller, som Energistyrelsen har valgt at støtte, ligesom der bydes på kaffe og julebagværk.

Artiklen fortsætter under annoncen

De inviterede, som ønsker at deltage, skal tilmelde sig her på ProjectZeros hjemmeside eller på tlf. 30 26 93 19.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 112, Sønderborg

Politiet er klar til at hente borgere der udebliver fra Fogedretten

27. juni 2022 112

I øjeblikket behandler fogedretterne i Syd- og Sønderjylland mange sager, hvor borgere skal møde op for at få deres udestående afgjort. Desværre er der personer – primært skyldnere – som udebliver, og som politiet derfor må anholde for at sikre, at de møder op i retten, skriver politiet i en pressemeddelelse. Politiet i Sønderborg har […]

Læs mere...