Pengenyt kan hentes gratis hos Broager Sparekasse

22. oktober 2018 Erhverv

Bladet Pengenyt – få styr på pengene er på gaden og kan hentes hos Broager Sparekasse i Sønderborg eller de andre filialer i Broager, Aabenraa og Vojens.

Bladet er gratis og indeholder en række spændende artikler om penge og privatøkonomi, hvor du blandt andet kan læse om omlægning af dit boliglån og hvilke fordele det kan give dig. Bladet har også fokus på de nye pensionsregler og ser på, om du måske skal vælge en ratepension eller livrente?

Bladet giver dig også gode råd og vejledning til, hvordan du undgår at blive offer for it-kriminelle, der bliver mere og mere udspekulerede i deres måder at forsøge at lokke penge, koder og kortoplysninger ud af dig.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...