Pengenyt kan hentes gratis hos Broager Sparekasse

22. oktober 2018 Erhverv

Bladet Pengenyt – få styr på pengene er på gaden og kan hentes hos Broager Sparekasse i Sønderborg eller de andre filialer i Broager, Aabenraa og Vojens.

Bladet er gratis og indeholder en række spændende artikler om penge og privatøkonomi, hvor du blandt andet kan læse om omlægning af dit boliglån og hvilke fordele det kan give dig. Bladet har også fokus på de nye pensionsregler og ser på, om du måske skal vælge en ratepension eller livrente?

Bladet giver dig også gode råd og vejledning til, hvordan du undgår at blive offer for it-kriminelle, der bliver mere og mere udspekulerede i deres måder at forsøge at lokke penge, koder og kortoplysninger ud af dig.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...