Per Nielsen og Sønderjyllands Symfoniorkester inviterer til Julekoncert

3. december 2021 Kultur

Traditionen tro byder Sønderjyllands Symfoniorkester velkommen til orkestrets altid populære og velbesøgte Julegalla og i år er det orkestrets trompetist Per Nielsen, som er aftens hovedperson i rollen som både solist og konferencier.

Per Nielsen sekunderes af Bobo Moreno, som vil synge publikum gennem et koncertprogram med nogle af de allerstørste julehits og orkestret dirigeres af René Bjerregaard Nielsen.

Julegalla-koncerten spilles i Koncertsalen i Alsion onsdag den 8. december kl. 20.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til den populære julekoncert serverer symfoniorkestret et flot varieret koncertprogram med kendte julemelodier som ”We Wish You a Merry Christmas”, ”All I Want for Christmas is You”, ”O Holy Night”,  Leroy Andersons ”Sleigh Ride” og mange flere.

Sammen med Per Nielsen, Bobo Moreno og René Bjerregaard Nielsen vil symfoniorkestret sørge for at publikum kommer i den helt rigtige julestemning i december.

Koncerten er næsten udsolgt, men du kan forsøge at finde en af de allersidste billet på Symfoniorkestrets hjemmeside .

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...