Peter Dyreborg inviterer til Poetry Slam i Mejeriet

29. september 2020 Uncategorized

Torsdag den 8. oktober er der igen poetry slam på Mejeriet i Sønderborg og her kan publikum endnu en gang opleve det særegne mix af poesi, historiefortælling og comedy, når både danske slam-stjerner og lokale poeter stiller op. Men selvfølgelig med alle corona-retningslinjerne.

Udover den faste vært, tidligere DM-vinder Peter Dyreborg, byder showet på blandt andre den tredobbelte danske mester Lasse Nyholm Jensen og den dobbelte danske mester Sara Hauge.

Poetry slam er – kort fortalt – en konkurrence i fremførelse af digte og poetiske tekster og hvor det er publikum, som giver point og kårer vinderen. Det lyder mærkeligt og det er det også, men det er ganske underholdende og morsomt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det er især noget helt andet end de kedelige digte, man blev – og stadig bliver – tvunget til at analysere i skolen, skriver Peter Dyreborg i en pressemeddelelse.

Han har optrådt med poetry slam siden det begyndte i Danmark i 1999 og i dag er han tilknyttet Det Kongelige Teater.

Lokale poeter kan være med på scenen 

Lokale poeter i Sønderborg, som skriver digte, mærkelige tekster eller rap, eller som bare er nysgerrige, kan komme med på en gratis workshop i poetry slam samme dag som showet på Mejeriet. Det kræver ingen erfaring, men blot interesse, og at man sender en mail til peter@peterdyreborg.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og deltager man i workshoppen, kommer man også gratis med til showet om aftenen, uanset om man optræder eller ej.

Og poetry slam er jo altså en del af begrebet ‘siddende kultur’ og selv Statsministeren siger, at man gerne må gå ud til den slags, på trods af corona, netop fordi der gøres grundigt rent og sprittes af, og sørges for god afstand, ikke mindst.

Så husk, at du gerne må opleve dét, du stadig gerne må gå ud og opleve.

Showet starter kl. 20.00, og billetter købes i døren.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...