Peter Mads Clausen og Bent Jensen investerer i Nordals – fordi de kan

11. juli 2019 Erhverv

Ifølge den seneste liste over landets mest velhavende familier er Bent Jensen god for knap 17 milliarder kroner.

I hans virksomhed, Linak bliver der normalt truffet mere fornuftige og velovervejede investeringer end den seneste, fortæller TV Syd.

Fornuft har nemlig ikke præget den seneste beslutning hos Bent Jensen, der torsdag morgen afslørede, at han smider 250 millioner kroner i Nordals Ferieresort.

Det samme gør vennen og forretningspartneren Peter Mads Clausen fra Danfoss og ved siden af låner de tilsammen 700-750 millioner kroner til projektet til mere end en milliard kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kan selv beslutte at tage skøre beslutninger. Set ud fra en optimeringsvinkel, er det ikke den bedste beslutning. Vi kunne have investeret de penge bedre i et andet projekt. Men vi kan gøre det, netop fordi vi er to familieejede virksomheder. Det ville aldrig have været muligt, hvis vi var børsnoterede eller kapitalfondsejede”, siger Bent Jensen til TV Syd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Bitten og Mads Clausens Fond fylder 50 år

27. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år og det er Bitten Clausen, som allerede i julen 1979 havde tænkt sig frem til, at fonden skal være et værn, der sikrer, at Danfoss altid ville være på danske hænder. “Fonden skal arbejde til gavn for Danfoss, men den skal ikke gå ind i driften, som […]

Læs mere...