Philip Staib fra Farmer Window vandt Iprisen 2019

5. december 2019 Erhverv

Torsdag aften blev Sønderborg Iværksætterpris 2019 givet til Philip Staib, der har iværksættervirksomheden Farmers Window. Med prisen fulgte 25.000 kroner fra ipnordic.

“Forklaret meget enkelt, så kan man via sin mobiltelefon se små film, der viser, hvor ens fødevarer kommer fra. Scanner man et mælkekarton, så kommer man til at se de køer, mælken kommer fra, et livestream”, siger Philip Staib til SønderborgNYT. Det handler om større gennemsigtighed i forholdet mellem leverandører, producenter og forbrugere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Farmers Window forestiller sig, at i takt med at bevidstheden og kravet om dyrevelfærd vokser, så er det en rigtig god idé, man kan kigge indenfor hos leverandørerne af fødevarer.

Dommer giver et godt råd

Allan Kaczmarek fra SwipBox har selv udviklet et produkt, som andre havde svært ved at forstå – og torsdag sad han med i dommerpanelet, som skulle finde dette års vinder.

“Hvis jeg skal give dig et råd eller to, så er det, at du skal holde fast i din idé og blive ved. Også når det er rigtigt svært. Og så skal du være opmærksom på, hvem d skriver fakturaer til. Det er jo kundernes behov, som du skal dække”, sagde Allan Kaczmarek til den nybagte prisvinder.

Artiklen fortsætter under annoncen

De to øvrige finalister 

Ospatti – Juan Carlos Ospatti

Alsingerbeslag – Michael Laue Petersen

SønderborgNYT sendte live-tv fra prisoverrækkelse – se UDSENDELSEN HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...