Philippe Manane sælger godnathistorier til børn

26. juni 2019 Erhverv

Philippe Manane fra Sønderborg har altid godt kunnet li’ at skrive og derfor har han brugt masser af tid på at skrive godnathistorier til børn.

Historierne kan forældre købe fra hans hjemmeside og læse dem højt fra deres Ipad eller den bærbare.

“Jeg har godnathistorier, der er målrettet børn mellem 5 og 9 år og historier for børn fra 9 til 13 år. Godnathistorierne til de mindste er med flere illustrationer, så der er noget at kigge på”, siger Philippe Manane til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Philippe Manane har tidligere stået bag en anderledes ‘juleidé’, hvor man kunne hyre en lille gruppe sangere, der tog rundt og sang julesange. Den idé gav sønderborgenserne chancen for at give en julesang til andre.

“Jeg synes, det er sjovt at lave projekter og så kan jeg også li’ at skrive. Derfor er jeg gået i gang med godnathistorier til børn og der er allerede forældre, der køber”, siger Philippe Manane.

Han fortæller, at den store udfordring lige nu, det er at gøre hjemmesiden GODNATHISTORIEN.DK kendt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klik på LINKET HER – og læs en godnathistorie for dit ban i aften.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...