Pianist, sopran og baryton giver en Carl Nielsen-koncert på Knøs’ Gård

25. august 2021 Kultur

På biblioteket i Hørup kan du søndag fra klokken 11 høre den tyske baryton, Ansgar Hüning, og den danske sopran, Maria Johannsen, når de giver en Carl Nielsen-koncert.

De bliver akkompagneret af pianisten Peter Geilich, som mellem sangene spiller nogle af Carl Nielsens klaverstykker.

Koncerten giver mulighed for at blive mere fortrolig med Carl Nielsens tonesprog, hans inderste tanker og med musikkens stærke livskraft og den helt særlige lune, skriver biblioteket.

Koncerten er blevet til i forbindelse med Genforeningen 2020 og det dansk-tyske venskabsår – helt i genforeningens ånd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Barytonen Ansgar Hüning studerede i Wien og Italien før han blev engageret på Schleswig-Holsteinisches Landestheater. Han synger opera, operette, musicals og desuden i oratorier og Liederkoncerter.

Maria Johannsen, sopran, har sunget koncerter i Tyskland, Danmark, Italien, Skt. Petersborg og England. Hun er projektleder af Grænseløst lykkelig og af Interreg projektet Sommerbarock.

Pianist Peter Geilich er dirigent ved Slesvig-Holsten Landesteater, hvor han også deltager som pianist i mange kammerkoncerter. Han har optrådt flere gange som solist med Symfoniorkesteret ved Slesvig-Holsten Landesteater.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet skulle oprindelig være på biblioteket Sønderborg, men på grund af en større vandskade i MultiKulturhuset er det flyttet til Knøs’ Gård.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. september 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten Æblefestival er klar til Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave

19. september 2021 Kultur

Gråsten Æblefestival har en workshop i Den Kongelige Køkkenhave, når der er Høstmarked på fredag og lørdag. “Vi har en bod, hvor vi presser æbler til most og vi sælger også friskplukkede Gråstenæbler”, siger Kaj Nielsen fra Æblefestivallens styregruppe. Derudover kan man købe: Pasteuriseret most på flasker og Grafensteiner Apfelbrand – en snaps fremstillet af […]

Læs mere...