Pigekoret og Efterklang giver koncerter i Sct. Marie Kirke

22. juni 2020 Kultur

Mandag den 29. juni får Sønderjysk Pigekor endelig mulighed for at synge koncert igen!

Ved to helt unikke og eksklusive koncerter klokken 18:30 og 20:30 præsenterer koret et varieret repertoire af især nordisk kormusik. Med sig har de bandet Efterklang, som også optrådte sammen med pigekoret live i DRs genforeningsudsendelse fra Skanse 4 den 15. juni.

Koret og bandet har arbejdet sammen gennem 10 år, og pigekoret har sunget kor på flere af bandets albums. De tre musikere, Casper Clausen, Mads Brauer og Rasmus Stolberg, er vokset op på Als og har siden grundlæggelsen af Efterklang tilbage i 2003 turneret verden rundt med deres band.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden medvirker pianisten Christian Balvig.

På grund af corona-restriktioner er der meget få billetter til salg på korets hjemmeside www.sjpigekor.dk – under fanen koncerter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Samfund, Sønderborg

Tre ‘sommer-lukkeperioder’ i spil på Søndre Havnegade

22. marts 2023 Samfund

Forvaltningen beder – som en del af en høring – Ældrerådet tage stilling til tre forslag til fremtidige lukkeperioder på Søndre Havnegade: Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige turisme i juni måned tilgodeses. Borgernes kørsel til og fra arbejde og bolig vil blive berørt i højere […]

Læs mere...