Pipes & Drums: Tak for al din hjælp, Berit Nydahl

26. april 2014 Frivillige

Ved lørdagens prisoverrækkelse, hvor en lang række foreningsmennesker blev hædret, var der vist kun én, der for alvor blev overrasket med at blive kaldt på scenen.

jpg” alt=”Bjørn Allerelli og Berit Nydahl på scenen i Sønderborg Teater.” width=”300″ height=”225″ /> Bjørn Allerelli og Berit Nydahl på scenen i Sønderborg Teater.

– Vi vil gerne sige tak til Berit Nydahl fra Sønderborg Kommune. Hun har været en uvurderlig hjælp for Sønderborg Pipes & Drums, siger Bjørn Allerelli, der stod klar med gaven efter orkesteret havde spillet nogle af numrene fra deres omfattende repertoire.

– Det er bestemt ikke hver dag, vores medarbejdere i administrationen ligefrem hædres og får gaver, siger borgmester Erik Lauritzen.

Sønderborg Pipes & Drums er en forening som mange andre foreninger – og det betyder at et godt samarbejde med kommunen kan gøre mange ting meget lettere.

– Og det hjalp Berit Nydahl med, siger Bjørn Allerelli, som synes, det er lidt trist, at Berit Nydahl brugte sin fredag på at holde afskedsreception på arbejdspladsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk