Pipes & Drums: Tak for al din hjælp, Berit Nydahl

26. april 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Ved lørdagens prisoverrækkelse, hvor en lang række foreningsmennesker blev hædret, var der vist kun én, der for alvor blev overrasket med at blive kaldt på scenen.

Bjørn Allerelli og Berit Nydahl på scenen i Sønderborg Teater.

Bjørn Allerelli og Berit Nydahl på scenen i Sønderborg Teater.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi vil gerne sige tak til Berit Nydahl fra Sønderborg Kommune. Hun har været en uvurderlig hjælp for Sønderborg Pipes & Drums, siger Bjørn Allerelli, der stod klar med gaven efter orkesteret havde spillet nogle af numrene fra deres omfattende repertoire.

– Det er bestemt ikke hver dag, vores medarbejdere i administrationen ligefrem hædres og får gaver, siger borgmester Erik Lauritzen.

Sønderborg Pipes & Drums er en forening som mange andre foreninger – og det betyder at et godt samarbejde med kommunen kan gøre mange ting meget lettere.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og det hjalp Berit Nydahl med, siger Bjørn Allerelli, som synes, det er lidt trist, at Berit Nydahl brugte sin fredag på at holde afskedsreception på arbejdspladsen.

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...