Plan om rundkørsel i Guderup byttes med ud med en ekstra kørebane

13. juni 2018 Nordborg

Kommunen har sat ni millioner kroner af til en rundkørsel i krydset Nordborgvej/Fynshavvej ved Guderup.

Rundkørslen skulle få trafikken på strækningen til at glide lettere.

Nu viser en analyse imidlertid, at en ny rundkørsel ikke er den bedste løsning.

”Når vi får lavet en analyse, hvor trafikken tælles på veje og i kryds i nærheden af Guderup, så er det fordi, vi vil være sikre, inden vi investerer – og ikke vil basere beslutninger på, hvad vi synes og tror. Analysen fortæller, at den træge trafikafvikling forværres omkring lyskrydsene – altså at det er dér, problemerne skal løses. Og det gør vi så”, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget, Aase Nyegaard i en pressemeddelelse i forbindelse med, at udvalget tirsdag besluttede, at rundkørslen droppes til fordel for ekstra ligeud-spor i de to lyskryds ved Guderup.

Anlæg af ekstra ligeud-spor kan måske betyde, at små strækninger af cykelsti og nogle højresvingsbaner skal flyttes længere ud.

Prisen for at lave et ekstra ligeud-spor er den samme, som det ville koste at lave en rundkørsel.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...