Plejehjemsbeboer: Det er god motion at cykle hygge-ture

25. september 2014 Frivillige

Når ældre fra Mølleparken Plejecenter griber muligheden for at komme med på tandemcyklen, så er forklaringerne flere.IMG_1914

  • Jeg tager med, fordi det er vigtigt at få rørt benene, siger en af de to ældre, der torsdag satte sig tilrette på tandemcyklen. Hendes medbeboer ville en tur til slottet, så hun kunne se Noahs Ark.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Det er en i familien, der slæbte den hertil fra Aarhus. Det skulle have taget godt tyve timer, så den må være stor, siger hun.

To unge, friske piger brugte deres fritid på at styre cyklerne, så de to plejehjemsbeboere fik set både lystbådehavnen og Noahs Ark ved slottet, inden kursen mod plejehjemmet blev sat.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 REGIONALT, Samfund

Vejarbejde nord og syd for grænseovergangen ved Frøslev

22. september 2023 REGIONALT

Politiet opfordrer borgere til at krydse grænsen på en af de mindre grænseovergange, der ligger vest for Frøslev, fordi de forventer meget kø. Her er grænseovergange i Vilmkær, Sofiedal, Bøgelhus og Pebersmark. Det skyldes et større vejarbejde på begge sider af grænsen, skriver politiet i en pressemeddelelse. Renoveringen af asfalten på de to kontrolområder ved […]

Læs mere...