Pokalfodbold på lørdag på Linak Arena i Guderup

24. juni 2020 Kultur

For første gang i klubbens mere end 100 årige historie er fodboldklubben fra Guderup, Egen Ungdoms- og Idrætsforening, det højest rangerende hold på Als. Klubben spiller i serie 1.

Klubben slog tirsdag Aabenraas Jyllandsseriehold ud af DBUs pokalturnering på hjemmebanen Linak Arena med cifrene 4-1, en flot og fortjent sejr, skriver fodboldklubben.

Næste runde i pokalturneringen er allerede på lørdag, hvor Danmarksserieholdet fra Kolding Boldklub kommer på besøg.

Kampen spilles kl 14 på Linak Arena.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er 7. runde i pokalturneringen.

Sidste år nåede Egen at møde superligaklubben fra Vendsyssel i en kamp med over 1250 tilskuere.

Skal den lille klub på Als også i år komme i selskab med divisionsklubben skal kampen mod Kolding Boldklub på lørdag også vindes. For i næste runde kommer divisionsklubberne også ind i turneringen.

Holdets træner, Martin Prokopek, håber på, at hele byen – og fodboldinteresserede fra hele øen – kommer og støtter holdet i den svære, men ikke helt umulige kamp på lørdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klubben er klar til at tage imod de mange tilskuere på det dejlige stadion i Guderup, som mange gange er kåret som det flotteste stadion i Sønderjylland.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...