Politi og borgere holder øje med Fynshavs lystbådehavn

26. oktober 2015 112

Lystbådehavnen i Fynshav har i den seneste tid været plaget af natlige tyverier fra både – og i forrige uge brændte flere både i havnen.Politibil - forfra m blink

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor er både politiet og de lokale beboere meget opmærksomme på, hvem der færdes i og omkring lystbådehavnen i Fynshav på Als.

Søndag aften så en borger en hvid kassebil med litauiske nr.-plader parkeret ved havnen – og begyndte at holde øje med bilen og to mænd ved bilen.

“Da de to mænd ved bilen så, at de blev observeret, tog de flugten i høj hastighed i den hvide bil, der kan være en VW Transporter”, siger vagtchef Torben Møller hos Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD mandag morgen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...